About Me

Nak tulis apa ya? Kalau cerita pasal saya, tipikal. Kalau tak cerita pasal saya, abnormal.

Saya orang biasa-biasa, kadang-kadang mahu jadi orang luar biasa, tetapi selalu takut sendiri kalau orang lihat saya lebih daripada biasa.

Kata orang, orang lahir pada bulan April ini suka menonjol. Kata orang, orang lahir pada tahun Ayam ini pandai bergaul. Kata orang, anak sulung ini bertanggungjawab. Kata orang itu.. kata orang ini.. Tapi pada saya, saya ini tiada apa yang istimewa. Tapi mungkin juga saya ini istimewa, kepada sesiapa yang dekat di hati saya.. *wah jiwang pulak tetiba.. .

2 thoughts on “About Me”

  1. salam..seronok baca blok kamu..cume nak tanya ttg pekej ke mulu..boleh x kamu cadangkan untuk pelancong perseorangan untuk pergi ke sana..ataupun kamu ade maklumat tentang bagaimana nak dapatkan cara melancong yang jimat dan ilmiah

    • Hmmm.. Nak pergi Mulu sorang2 ke.. boleh je. Lagi senang nak urus diri kot. Guide pun senang nak slot in awak join dengan group lain.

      Then, kalau nak jimat and murah ni, tips dia cuma kena Rajin je. Rajin buat research. Sebab setiap tempat tu, lain dia punya cara nak jimat, tapi with research, you can save a lot! Bila buat research.. kita punya percutian tu akan jadi well plan. Takdelah over budget.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s