Assalamualaikum and good morning.

Walaupun dah bertahun-tahun, skrip masih tetap sama. I’ve been meaning to write BUT.. hahaha 🤭. There’s always but for the excuse. 🤪 Tapi kali ni saya rasa saya nak bersungguh-sungguh mencuba untuk menulis. Really. 💪💪

So, untuk permulaan, saya download wordpress apps dlm handphone. Sebenarnya tak feel pun tulis entry pakai apps. Ni pun asyik ter-typo je. Tapi pakai apps ni senang nak upload gambar. Jadi kita tengok la macamana nanti.

Second, entry kali ni saya akan cuba ignore bahasa yang bercampur-campur. Takleh strict sangat, nanti langsung malas nak type. Hehehe. 😋

Lastly, saya nak pick up a few pictures. Very random. Nak tengok how well it display.

This is my first time using wide camera.

Sunset from window of the office

One of the class that I attended

And then pictures of F4 mini gathering (nak try upload banyak2)

That’s all for now.

Regards,

~Ha~