Assalamualaikum..

Sebenarnya tak tahu nak update apa.

Tapi untuk menunggu untuk ade idea baru nak update? Okay cara tu memang tak berkesan. Tengoklah apa jadi bila konon-kononnya menunggu, idea.. dan lepas tu masa.. dan lepas tu cerita.. dan akhirnya blog ini terbengkalai begitu saja.

So apa nak update apa nak update?

Heh!

.

Hmm..

.

Masih takde idea.

.

(T_T)

.

Haih..

.

Okay saya dah lapar.

.

Ntah la tak dapat nak fikir. Yang saya fikir sekarang, nak balik, beli gorceries, which tak fikir lagi apa yang nak beli. Lepas tu nak balik rumah tengok drama pkl 6.55 tu. HAHAH. Sungguh tak produktif kehidupan yang dijalani.

The thing is, hari-hari pun saya berazam nak berubah. Tapi susah betul rasa. Masih kembali ke habit yang tak semengah.

Okaylah, sebelum entri ni men-reveal lebih banyak habit yang tak semengah, mari kita end kan saja.

Mana tahu esok saya semangat nak cerita pasal trip hari tu.

Sekian.

Regards,

~Ha~