Ini memang kerja gila! To be honest, run biasa-biasa tu pun saya selalu skip. Register tapi hilang di hari kejadian. HAHA. Jogging pun macam setahun sekali je. Alih-alih pergi join Deuter Run yang bukan larian biasa-biasa tu. Memang kerja gila! Saya pun dah hampir nak gila ni. Lagi seminggu saja nak run. Apa aku nak buat ni??  Panic attack menyerang. (TT_TT)

Anyway, hidup mesti diteruskan. Lagipun, lagi sebulan nak ke Semeru pula. Itupun satu lagi kerja gila. Rasanya, memang macam dah tak larat dah nak berlasak-lasak ni. Setiap tahun pun cakap, tahun ni last aku join! Tapi tengok-tengok, tahun depan terpedaya lagi dengan pujukan orang ramai. Haih.. dasar tak mengukur baju di badan sendiri. Lepas tu menangis sendiri. Padan mukalah sendiri cari masalah.

Jadi, sudah tak kesah pasal medal ke finisher ke lambat sampai ke ape. Anggap sajalah ini training ke Semeru. Lagi seminggu nak larian, kau baru terhegeh-hegeh nak jogging semalam. Apa nak jadilah dengan kau ni Ha?

Okay, mari post gambar-gambar buat saya tengah buat psycho sorang-sorang kat office sekarang..

*credit to deuter run facebook

First gambar ni pun dah psycho..

First gambar ni pun dah psycho..

you know what they said about this.. "Imagine when these skate bowls being transformed into ponds" Nak suruh berenang ke ape?

You know what they said about this.. “Imagine when these skate bowls being transformed into ponds” Nak suruh berenang ke hape?

Slide pulak.. sakit otak jadinya ni..

Slide pulak.. sakit otak jadinya ni..

Caption tu buat orang meroyan ke..

Caption tu buat orang meroyan ke..

Dan ini je reward dia.. (T_T)

Dan pengakhirannya, dpt benda ni utk digantung kt leher tak sampai berape minit.. (T_T)

Dan ini je training saya. Dah le lari tak sampai 10km pun.2014-05-06 11.27.20

Lepas tu ade member pass gambar ni kt whatsapp..

Masalahnya.. aku ni champion ke? (T_T)

Masalahnya.. aku ni champion ke?

Okaylah.. wish me luck!

Regards,

~Ha~