image

Tak sempat nak tunjuk gambar sandwich, dah selamat masuk dalam perut dah. Tinggal plastik cover je kat situ. Heh.

Itu orange juice beli semalam, atas dasar botol dia yang cantik, boleh? HAHA. Tapi lepas tu baca, ‘no addedd sugar, no preservatives’, fikir bagus jugaklah. Tapi rasa dia ade pahit dan masam. Manis pun ada la jugak. Diorang ni blend skali dengan kulit-kulit ke?

Tiba-tiba teringat masa kat Korea dulu. Juice buah dalam botol semua kurang rasa manis.. walaupun jenama tu sama je macam kat Malaysia. Okay, nampak sangat orang Malaysia suka minum n makan benda manis. Dalam gulai pun letak gula.😛

Cukuplah setakat ini. Entri ini ditulis dari dalam handphone. Canggih teknologi sekarang. Tu pun dok bagi alasan tak nak update blog lagi. HAHA.😀

Regards,

~Ha~