I was planning to finish up and publish my Rinjani’s entry before make another usual/daily entry, but then I give up the idea because I don’t know when the entry will be completed. You know, this Rinjani’s entry is quit a long long story. Sometimes I don’t know either I wanna write in English or in Malay. There are sometimes I feel like to write in English, but another day when I try to continue.. I feel like I don’t know how to speak English, and only ‘bahasa rojak’ in my mind. Haih..

Anyway, forget about that dilemma. Saya baru je balik dari Penang. Backpacker’s trip. To be truth, I never have backpacker’s trip in Semenanjung. Quite interesting and save budget! I like it. I will tell you later about this trip. Pray that I don’t forget or don’t have mood to write about this, because I have a lot of interesting pictures to show you.

However, as we’ve been there, boleh kata Penang asyik hujan je sepanjang hari. Luckily, Mar already reminded us to bring umbrella, since KL also fall the same weather. As for me, I don’t have issue with this weather. Bukan apa, as long as it’s not hot sunny and sweat, I’m fine with it. HAHA. ~Yang sebenarnya, aku tak suka panas. So sejuk-sejuk lembab macam tu kira okay sangat lah!

2013-10-14 07.57.06

Back to KL/Putrajaya, rupa-rupanya cuaca masih sama jugak. Pagi ni hujan renyai-renyai. Teringat masa kat Penang. Hmmm.. Bila tengok hujan renyai-renyai dan jalan yang basah, boleh menimbulkan rasa aman dalam hati. HAHA. Okay siapa tak paham sila abaikan statement tadi. Saya tak kuasa nak explain.😛

2013-10-14 11.23.16

Tapi kalau di Lembah Klang ni, hujan memang boleh menimbulkan kerunsingan di hati ramai orang. Maklumlah, hujan je, jalan raya automatik jem. Nasib baik hari ni ramai yang bercuti lagi. Tapi tu tak membuatkan saya benci hujan. Saya tetap suka hujan!

2013-10-14 07.54.49

Okaylah. Until then, daa..

Regards,

~HA~