Note 2 already in the market!

But as ussual, I still can’t decide to buy it or not.

And to my suprise, there are a lot of people are more excited than me. Not just normal excited where they can’t wait to have it, but they are more excited if I buy it for myself. What a suprise??

Saya macam boleh faham kalau mereka semua sudah terpesona dengan kecanggihan dan keindahan galaxy note 2 tu, sampai mahu memilikinya. Tapi kalau mereka rasa sungguh tak sabar menanti saya membelinya.. okay, itu macam ada konpius skit!

Walaupun saya ini bukanlah gadget freak, tapi hp yang saya pakai sekarang pun C7. Bukanlah ketinggalan zaman sangat, kan?

Memanglah saya ada menunjukkan kesungguh dalam membuat research pasal S3 dan Note 2 tu.. tapi itu memang perangai saya kalau mahu membeli sesuatu yang mahal, bersungguh-sungguh membuat research, barulah worth dengan duit saya. Tapi sampai sekarang, saya masih rasa memiliki Note 2 itu kurang berbaloi.

Jadi saya tak tahu macam mana saya dah berjaya mencetus rasa excited sampai macam tu sekali pada kawan-kawan saya. *scratching my head*

Mungkin sebab research yang bersungguh kot.? Atau mungkin elobaration yang panjang lebar pasal hp tu?

Regards,

~Ha~