Oh my… setiap kali kali tengok gambar IKEA, barulah saya teringat bilik saya yang tak jadi-jadi lagi tuh. Sungguh istiqamah itu suatu yang susah!

Padahal, bukannya saya nak kena renovate satu rumah pun. It’s just one tiny little room. My room not even a space of Master bedroom. Tapi.. punyalah berzaman tak siap-siap decorationnya.

I think I need somebody help. Bukan nak suruh tolong kemas n decorate kesuluruhan bilik tu. Saya cuma nak dia jadi booster and a pusher for me. And help me a little bit. Kalau nak depend pada saya.. sampai tahun depan pun asyik takde masa je. ~Saya bukan ada anak 5 pun nak jadi begitu sibuk. Ni memang masalah tak pandai urus masa.

And then saya nak jugak sedikit nasihat pasal decorate bilik nih. Saya dah ade idea, tapi I think I’m too greedy. Too many things to include in small place. Pening dow..

Sapa nak tolong saya? Heh!

Regards,

~Ha~