I have a twitter account. But I just use it occasionally. Occasionally? Macam tak betul je penggunaan dia. The thing is, I use it just to read others’ tweet. HAHA. Occasionally, I tweet others, like sorang je pun saya selalu tweet, kawan sekolah masa kat Penang dulu. Tu pun pasal saja nak kacau dia. Heh!😀

Anyway, saya pun sebenarnya tak faham sangat hal twitter semua nih. I like being socialize with people.. but in real life la. And in my way la. But I can’t really get how people get socialize in twitter. Eh. Macam pelik pulak cakap-cakap ni datang dari mulut budak IT. HAHA.

To be truth, twitter ni macam entertainment for me. Of course nak tengok twitter yang menarik tu tengok twitter artist la kan. And sometime it’s so funny to see diorang mintak artis-artis tu RT balik. May be sebab ini adalah cyber space, you can say something you won’t say kalau berdepan dengan orang tu, sebab bukan nampak muka pun kan. Kadang tu sampai dah merayu-rayu mintak RT. Uh uh uh.. kesian.

Saya lagi faham penggunaan what’s app dari twitter nih. Sebab at least what’s app tu dengan a group of people yang you dah categorize. Mungkin saya yang tak reti kot, nak cakap total blunt thing pada siapa-siapa saja. Hmm..

And sebenarnya, saya tak pernah pun kongsi twitter saya dengan kawan-kawan. Yang ada pun sorang dua kawan sekolah je. Kelakar kan? I mean, what’s the point of having twitter’s account if you not following your friends, right? HAHA. But like I said before, I follow artist je. Oh, by the way Garfield, kau pun boleh feeling artis la kan, since I’m following you!😉 ~Eh. Apsal tak dpt update blog ko kt google reader aku? Pelik!

Regards,

~Ha~