I was under major stress.

The thing is, I try to be budak baik. Malas nak melawan. Buat jelah apa orang suruh buat. Tapi, lagi saya mengikut, lagi diorang put more responsible to me. Saya pun dah pening.

Memula, suruh saya gather information and handle document for Temerloh. Lepas tu, suruh monitor issue. Bila issue tu resolved tak closed, or still open, marah kenapa saya tak follow up. Sekarang, saya pulak kena pergi meeting close all resolved issue.

Dalam pada tu, kalau issue update tak betul, saya jugak kena pergi check kenapa orang tu buat tak betul, and find the solution. Semalam, kena buat analysis issue KT & Temerloh (tapi tak buat pun.. tak larat dah!).

There was one moment, I thought about quitting the job. Saya taknak marah-marah. The thing is, kalau saya tak marah, saya rasa nak menangis pulak. Uh uh uh..

The burden getting bigger and heavier. Saya tengah dilemma ni. Nak menyahut cabaran yang ada, atau memilih untuk mencari kehidupan yang tenang.

Regards,

~Ha~