Tags

Lepas acara berjimba bersama penghuni rumah malam Jumaat, bila Sabtu saya kembali sorang-sorang di rumah. Itulah bahana duduk dengan orang yang bekerja dengan bank. Oleh sebab boring, saya mencuba skill memasak.

Tadaa.. inilah hasilnya!

Selalu perasan memasak dengan okay. Rupanya ia menjadi lebih manis. Patut kurangkan gula! Uh uh uh. Dan juga tambah cili lagi, sebab tak pedas sangat. Untuk mem-best-kan lagi keadaan, saya pergi buat Rebeena Longan! Yeay!! (HAHA.. apakah aku nih?)

Sepatutnya masakan ini hanya untuk dimakan seorang, tapi saya masak macam 4-5 orang nak makan. Selalu fail nak bajet masak untuk berapa orang. Uh uh uh.. Sape nak makan ni? Jadi saya tapau bagi cousin di Kajang evaluate pulak. Tu yang tau manis tu!

Regards,

~Ha~