Kau ni Ha, asyik nak ber-party je kerjanya! So, dengan penuh keinsafan, saya pergi kenduri rumah makcik saya di Behrang Ahad lepas.

Makcik-makcik saya ni macam ada sedikit kepelikan. Jangan di hairan kalau tengah bersalam-salam tu, terdengar raungan dan tangisan yang menyedihkan. 10 saat selepas tu, anda akan terdengar hilaian tawa dari orang-orang yang sama. Misteri ni dari saya kecil sampai sekarang masih belum terjawab. Mungkin patut panggil Misteri Nusantara buat siasatan.

Dah lama rasanya diorang ni tak berjumpa..
tgk.. sungguh suspicious bukan.. macam ada pakatan..
sekitar kenduri
melepak di sana sini..
the cousins..
cousin n anak saudara dia.. eh. anak saudara aku jugak la
cousins.. eh. banyak plak gambar diorang nih..

Sebelum balik.. makcik2 aku ni still nak membuat pakatan..

All mak-mak sedara and bapak sedara yang ada..

Dah tak ada cerita nak cerita. Gambar terlampau banyak sampai tak tau nak cerita apa. Enjoyce..😉

Regards,

~Ha~