Tags

Setelah penat bekerja di Temerloh, mari kita isi aktiviti mingguan di KL dengan berjimba sesuka hati. Uh uh uh. Tak tak. Jangan suka sangat, nanti membawa duka. Party di Jonhny’s pun dah kira ok. Berjimba bersama penghuni rumah saja.

Juadah pembuka.

Ayam BBQ apetah.. okay.. aku memang fail hafal menu

Steamboat for two. Walaupun kau datang bertiga, jangan tamak. Sebab dipercayai mesti susah nak habiskan makanan yang ada. Lagipun, eloklah makan bila lapar, dan berhenti sebelum kenyang!

Jonhny's ni memang contain with steamboat food, so main course haruslah benda alah nih!

Selain air yang paling murah, cuma berharga RM0.50 je, air di bawah ni boleh di-refill semula dan sesuai dengan hidangan steamboat. Sebab rasa soothing skit. Air tea, yang ada rasa pandan dan kurang manis. Tapi kalau tak suka, air kosong pun okay.

Thai Tea

Dan paling penting, siapa lagi kalau bukan penghuni rumah!

The Party of Three

 Regards,

~Ha~