Uh uh uh.. tengah panic ni!

.

Hari ni baru first time pakai Window 7. Dan segala software semua jadi 2007 punya update. Jadi macam tengah pening-pening lalat la. Tapi mencuba itu perlu!

Ade sekali tu, tengah update outlook, masukkan balik email2 lama. Dah habis update, nak delete lah file outlook.

Sekali saya pegi delete satu folder saya.

Habis segala file-file penting, lagu, personal, gambar dan macam-macam mak nenek lagi! Semua dah hilang.

Adeh.. sakit otak!

.

Dan perkara paling best ialah, saya pergi clear recycle bin! Waaa..😦

.

Jadi sekarang tengah berusaha nak mencari balik folder yang bernama HA tu.

Regards,

~Ha~