HAHA. Tajuk saja sudah boleh jadi sangat kontrovesi!!

 

Lewat petang tadi saya turun ke lobby hotel, menunggu seorang lagi colleague turun untuk makan malam. From inside my car, I watched a few boys (if you can say a team of football is a few.. HEHE) walking in front of my car and sitting not far from that. The scene was enjoyable. HAHA.


Tapi itu cerita separuh benar. Kebenarannya, bila saya tengok diorang, terutamanya yang berambut cantik beralun atau yang kelihatan smart, dan mereka tengok saya balik, terus saya pun pura-pura sibuk dengan handphone saya dan call semua orang yang miss call saya hari ini. HAHA. Another loser day!


Then, it makes me think, no wonder I’m still single until now. I’m so scared of attention, especially from the stranger. Even though, I feel the same attraction. It scared me like hell.

However, I’m thinking about another thing too.

How about if I put a little courage too look at them back and smile? Let say it works, then one of these guy, come to me and ask for my number. Do I give my number to him? Wow, that’s already tough decision. Let’s go further. How about if he call or SMS me back after the game (I’m guessing they are having a match tonight), do I answer that? And to go more further, let say the thing really works out, do I really accept that guy? For who he is?


Now you know huh why I’m still single. I’m thinking a lot. Thinking too much.Kalaulah saya tak pikir banyak sangat..

Gilalah.. bila aku nak kahwin ni? Nak kahwin, tapi takut nak start relationship. Pastu plak, banyak sangat pikir. Waaa.. kalau camni, tatau la bila aku nak kawin!

Regards,

~Ha~