Tags

.

Setelah membulatkan tekad macam bola yang bulat, esok bersedialah semua menerima watikah dari saya!! Watikah yang berupa pernyataan saya akan menamatkan perkhidmatan saya berserta tarikh terakhir. Bersedia lah semua! Yang suka saya dan tak suka saya. Siapa suka, cepat menangis kesedihan. Siapa tak suka, cepat lompat kegembiraan!

Tapi berita ini sudah pun spoil sikit. Siapa tah begitu sibuk menghebah cerita saya ini kepada Project Manager. Lalu tadi, saya hampir terkejut beruk menerima soalan berupa “Saya dengar awak nak berhenti dari K******r”. Nasib baik saya sedang menelefon sesorang. Cepat berfikir dan bertanya balik, “Kenapa En. A** tanya macam tuh?”

HAHA.

Nasib baik saya tak panik dan pergi tanya, “Mana En. A** tau?”. Kalau saya tanya macam tu, mestilah terus terbongkar rahsia, atau ter-generate soalan-soalan lain pulak.

Itu saja update hari ini. Hari ini, wireless hotel ni ok pulak!

Here, I wanna share with you joke I found.. A funny Resign Letter

A great gesture


The project is working fine. There are only 108 issues pending, out of which only 38% issues are High Priority. Hence I am sure there is no need to worry about.

The next Phase of major enhancements I have been working upon, have been completed halfway. I am sure the new person who would replace me would not understand what all I had done so far. Hence, for his and your convenience, I have taken care to remove all the work that I had been doing this far for nearly 3 months now.

I am sure you will appreciate my insight and “big heart”.

 

Regards,

~Ha~