Tags

Nak mengadu domba skit petang nih.

Oh.. saya sangat pening la petang nih. Orang di belakang ni asyik cerita pasal blue-blue dan pasal orang dah kahwin. Pasal kalau selalu dah makan daging ayam, sekali sakala teringin makan  ikan plak. Dan ntah apa-apa lagi, saya tak dengar. Sebab terus pasang mp3 kuat-kuat.

Lepas tu pergi surau, orang cerita pasal tengah merancang nak buat anak pulak. Haihh.. hari apakah ini? Semua orang cerita pasal kahwin-kahwin ni. Saya pening lah!

Minggu depan saya pegi KT lagi. Kali ni, saya yang request. Tengok, saya bukannya teruk sangat sampai apa saja yang berkenaan dengan KT saya tolak mentah-mentah. Cuma, biarlah pada reason yang betul. Tak mahu lah suka suki saja dihantar ke sana.

Regards,
~Ha~