Tags

, , , ,

Emailing problem is suck! *haih.. awat mencarut pagi-pagi ni!

Ok, sorry sorry! The thing is, it has been 2 days not getting email, due to email server problem. So when everything fixed, lots of email coming to my mailbox. And I’m not so bless to read most of them. *Biasalah, kerja! One of the them is directing me (and a few team mate) to KT.

Haih Ha, ko ni tak bersyukur betul la. Pelancongan ditaja pun nak marah-marah! Baiklah, saya insaf. So, I’m going to KT this Sunday, after a few month successfully avoid being there.  And after thinking awhile, I don’t know why I should be down/scared/angry by sending there. After all, I don’t have any plan to do this weekend.*mungkin takut sebab terkenang-kenang pengalaman yang lepas kot. Memang sangat penat dia punya job load.

Okay, feel a little bit sad because, going there alone. And may be, doing things alone. Because, when I saw my schedule, only me has to be there longer than everyone else. Meaning I’m the first one to be there. Others will be coming with cars. And a bit late. And so far, boss only direct me on making decision, while other do testing. Hopefully, everything will be better.

*Ya Allah, pertemukanlah aku dengan orang yang boleh buat aku gembira dan permudahkanlahh semua urusan ku. HUHU. Mesti pikir yang bukan bukan kan. Tak tak. Salah apa yang korang pikir, walaupun saya tatau apa korang fikir. Nak cakap salah jugak. Saya cuma berdoa supaya saya akan berkerja dengan orang yang menyenangkan hati saya dan semua urusan berjalan lancar. Itu saja. Bukan bermaksud yang lain-lain. (^_^)

I just need to send Short Message System to my brother. Cancel plan going to Kajang this week with him. Actually I’m not really IN to pay a visit again. Already there last week. May be some other time.

t-shirt, soap with fruit flavour n 'selipar' key-chin

Up there is the present I got from housemate. She went to Bali last week. *Huiyo.. diorang ni dasyat betul dia punya business trip, Bali tu. Bali!! Cik Tirah got different thing, but I don’t know what. She said ‘kain‘. But don’t know what kind of cloth. Cik Tirah don’t want to share with me. *Takut saya jeles la tu! But then she wanna see my present! Fine. Tak nak tunjuk sudah. Saya pun memang ada habit tak akan mintak kalo kau macam buat tak tahu saje. HAHA. Belagak gila!

.

Baiklah. Sekejap cakap orang putih. Sekejap cakap Melayu. Itu menunjukkan saya mengalami kekacauan jiwa. Macam empunya kereta Budak Jiwa Kacau tu. HEHE. Tak tak. Saje nak buat cerita. Macam biasalah, semua ini berpunca dari kerja. Naik muntah dah saya melihat dataset ini. Tapi lagi sakit hati kalau masalah datang tak habis-habis.

Oklah. Saya nak blah. Nak makan young tau fu lagi lah lunch hari ni. HAHA. Saya suka makan chinese food. Macam mee, sup, bubur nasi. Ada kemungkinan tak nanti saya kahwin dengan chinese?? HAHA. Sungguh mengarut! Tapi Faiz Ahmad cakap, apa salahnya! Chinese yang soleh! Ok. Nak cakap apa eh. AMIN! (^_^)

Sekian.

Regards,

~Ha~