Tags

Ok.. maaf lah. Ni entry ke-3 untuk hari ini! Apa Ha.. kau takde kerja ke? Ade.. tapi sungguh mudah distract tak boleh blah!

Kalau dengar lagu, lepas tu lagu tu macam best. Terus rasa macam nak google lirik lagu tu, dan nak nyanyi kuat2. Dan terus bergoogle langsung lupa pasal kerja.

Pastu tengah2 buat kerja, rasa macam nak baca blog sekejap. Pergi check.. dan tersangkut baca blog selama berpuluh minit *sebab tak pasti dah berapa lama baca blog ni!

Pastu sambung balik buat kerja. Lepas tu boleh termenung-menung sekejap.

Ni Raja plak ym. Erm.. terus lah! Dok bergosip ngan Raja tak abih2 lagi nih.

Kenapa la hari Isnin sangat susah eh! Tadi bos kasik SMS (boleh blah tak ngan bos saya ni?? Dalam opis pun nak bagi SMS!), suruh siapkan dataset sebelum 4 feb. Kalau perlu stay back!

Aahhh.. hari ni saya taknak stay back. Saya nak balik!! Sungguh suffer saya nak melalui hari ini. Nak suruh saya stay back pulak. Lagipun, saya nak buka dengan apa?

T_______________T
(ok, ni dah btul2 rasa macam nak nangis!)

Baiklah. Berhenti dulu. Nak sambung ym dengan Raja buat kerja.

Bye.

HA YANG TIDAK BERMOTIVASI.
Regards,
~Ha~