Tags

,

Memang sakit hati bila kau yang kene attack dalam diam.

Memang sakit hati bila kau macam separuh mati buat kerja, tapi orang nampak macam kau tak buat apa-apa.

Memang sakit hati bila orang asyik tuduh kau selalu main facebook, padahal kau dah jarang bukak facebook pun

Memang sakit hati bila orang hanya nampak perkara yang kau tak deliver, dan tak mahu dengar perkara yang kau dah buat.

Memang sakit hati bila kau rasa kerja kau sampai mati pun macam tak habis-habis. Lepas satu, satu datang, sampai kan tak tahu yang mana satu nak buat dulu. Lebih sakit hati lagi, orang tak pernah pun appriciate kerja yang pernah kau buat tu.

*sigh.. may be company doesn’t need me anymore.